Behöver du hjälp?031 - 304 56 57
⚡ WEEKENDSALE - Spara 25% på Helly Hansen vinterjackor för barn 📢

Softshell jackor för herr

Här hittar du vårt stora sortiment av härliga softshelljackor som kan användas som ytterjacka till skidsemester och många andra tillfällen. Det är en riktigt bra idé att ha en softshell i garderoben eftersom den fungerar i alla slags väder. Detta är framförallt bra i Sverige, där vi ofta har väldigt ombytligt väder och det ibland kan vara svårt att klä sig rätt. Softshells är otroligt mångsidiga, och kan användas minst 8-10 månader om året.

Hos Aktivvinter har vi allt från lite enklare och billigare softshells, till softshelljackor av högsta kvalitet. Vi har många olika modeller, storlekar och färger, så du kan garanterat hitta en jacka som passar just dig. Om du är på jakt efter softshelljackor för dam, kan du även hitta detta i vårt sortiment.

Vi säljer softshells för herr med prisgaranti och snabb leverans.

4F Adam, Softshelljacka, Herr, Mörkblå

4F Adam, Softshelljacka, Herr, Mörkblå

Mångfunktionell jacka i softshell material med ett vind- och vattentätt membran
649 SEK
4F Adam, Softshelljacka, Herr, Mörkblå

4F Adam, Softshelljacka, Herr, Svart

4F Adam, Softshelljacka, Herr, Svart

Mångfunktionell jacka i softshell material med ett vind- och vattentätt membran
649 SEK
4F Adam, Softshelljacka, Herr, Svart

4F Rolf Lång Softshell Jacka, Herr, BlåSpara 13 %

4F Rolf Lång Softshell Jacka, Herr, Blå

Lång övergångsjacka som är andningsbar med en bra passform. 5.000 mm
649 SEK Rek. pris 749 SEK

Kilpi Milo, Softshelljacka, Herr, MörkblåSpara 14 %

Kilpi Milo, Softshelljacka, Herr, Mörkblå

Praktisk softshelljacka i stretchmaterial. Bra vid aktivitet och vattentäthet till 5.000 mm
599 SEK Rek. pris 699 SEK
Kilpi Milo, Softshelljacka, Herr, Mörkblå

Kilpi Milo, Softshelljacka, Herr, Svart

Kilpi Milo, Softshelljacka, Herr, Svart

Praktisk softshelljacka i stretchmaterial. Bra vid aktivitet och vattentäthet till 5.000 mm
699 SEK
Kilpi Milo, Softshelljacka, Herr, Svart

Behöver du hjälp?

Vi är redo till att besvara dina frågor

 031 - 304 56 57  info@aktivvinter.se

Softshelljackor för herr

En bra softshelljacka är ett väldigt bra val på våren, hösten och småkyliga sommarkvällar. Den er både allsidig och praktisk, vilket gör den fantastisk som alternativ till andra jackor på marknaden. Hos Aktivvinter har vi många billiga och snygga softshells som kan köpas i många modeller, storlekar och färger.

Du kan använda en softshell i många sammanhang – både till vardags, på fritiden och om du exempelvis ska åka på skidsemester. Softshelljackan är ett måste i alla svenska hem eftersom den är flexibel och kan användas i många slags väder. Framförallt det allsidiga, ojämna och ofta ombytliga svenska vädret gör att det borde finnas en softshell i de flesta garderober.

Vad är en softshell?

Softshells är en beteckning som täcker brett över många slags ytterkläder. De är ofta både vind- och vattenavvisande, men det är olika från modell till modell hur robust jackan är. En del softshells är nästan 100% vindtäta och vattentäta, medan andra inte är det. De flesta modeller skyddar dock bra om vädret inte är allt för dåligt.

En softshell kan tillverkas i många olika slags material med olika funktioner och slitstyrka. De kan även köpas i många olika prisklasser och hos Aktivvinter har vi både billiga softshells och lite dyrare softshells i allra högsta kvalitet.

Softshells är vindtäta och har god andningsförmåga

Softshelljackor har blivit mycket populära och framförallt på 2000-talet började jackan användas ofta till friluftsaktiviteter. Populariteten beror bland annat på att jackan har väldigt bra andningsförmåga och är vindtät. När man är aktiv, till exempel under klättring och skidåkning, kan man inte undgå att svettas. Här är det riktigt bra med en softshell-jacka eftersom den kan andas och ger möjlighet att bli av med fukten så att jackan inte blir våt eller fuktig på insidan....t. Om du ska på skidsemester, kan du kolla i vår shop efter skidjackor. Här har vi ett stort urval från många erkända märken.

Oavsett om du går en skogspromenad, cyklar till och från jobbet eller luftar din hund, så är softshell jackan ett bra val för dig. Den kan nämligen tåla olika slags väder och är bra oavsett om solen skiner, om det blåser eller duggregnar – sammanfattningsvis är softshells alltså ett perfekt ytterplagg för män i Sverige, eftersom vi ju har ett väldigt ombytligt väder.

Bra erbjudande på billig softshell för herr

Hos Aktivvinter kan du vara säker på att alltid hitta ett bra erbjudande och ett bra pris om du är på jakt efter en softshell. Vi har softshells för män från erkända märken som 4F, Haglöfs, Cairn, Kilpi och Didriksons. Kvaliteten på dessa märken är helt i topp, men eftersom Aktivvinter köper hem stora partier till vårt lager, kan vi sälja dem till väldigt fördelaktiga priser.

Vi garanterar att du får det bästa priset när du köper en softshell hos oss. Vi har nämligen prisgaranti där vi matchar alla våra svenska konkurrenters priser, så du aldrig behöver betala för mycket när du handlar hos oss. Förutom ett bra pris får du samtidigt full returrätt och snabb leverans, när du köper en softshell eller andra produkter i shoppen.