Behöver du hjälp?031 - 304 56 57
⚡ WEEKENDSALE - Spara 25% på Helly Hansen vinterjackor för barn 📢

Oakley Flight Deck, PRIZM™ , Matte Black

2.390 SEK
Oakley
Ramlösa skidglasögon med stort synfält. PRIZM™ Sapphire Iridium linsen passar sig bra till sol och lätt molnigt väder. Large fit Läs mer
Variant:Matte Black
På lager:1-3 dagars leverering
Loading...
 Prisgaranti

Vi övervakar priserna hos våra konkurrenter så du alltid är säker på en god handel.


 
Beställ nu och vi skickar fredag

Oakley Flight Deck, PRIZM™ , Matte Black

Oakley Flight Deck är ett par skidglasögon av högsta kvalite med modern ramlös design som inspirerats av visiret på jaktpiloternas hjälmar. Skidglasögonen har en large fit passform som passar för större ansikten, de har även en stor linsyta och ett bra perifert synfält.

Linsen är en dubbellins med god ventilation och Oakleys F3 anti-fog behandling på innersta linsen, för att minimera imma och kondens. Flight Deck passar över de flesta vanliga glasögon, och är naturligtvis hjälmkompatibla med nästan alla skidhjälmar.

Skidglasögonen kommer med en PRIZM™ Sapphire Iridium lins som är en bra allround-lins. Det är möjligt att köpa till ny lins, och det är enkelt att byta ut linsen.

PRIZM™ linser är baserade på årtionden av forskning. Med PRIZM™ får du bättre ljustransmission, vilket ger maximal kontraståtergivning och därmed hjälper dig med att se konturer i snön. Detta ger dig optimala förutsättningar för bra skidåkning.

Specifikationer och funktioner
Lins: PRIZM™ Sapphire Iridium
OTG - passar över de flesta vanliga glasögon
Anti-fog behandlad dubbellins
100% UVA/UVB/UVC-skydd samt HEV-skydd upp till 400 nm
Inklusive påse i Microclear™ till rengöring och förvaring
Large fit

Liknande varor

Andra köpte också